השפעת כדור מסוג אודוטרט על

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

12/10/2013 | 16:27 | מאת: קובי

אני לוקח כדור מסוג אודוטרט מזה שבועיים. בזמן כיום יחסי הרגשתי שניי תופעות בעייה בשפיכה.בזיקפה למרות שהרופא נתן מירשם לסיאליס5מג נ.ב אני בגיל64 תודה קובי

שלום קובע. האם התכוונת לתרופה "דואודרט"? זו אכן תרופה שיכולה לגרום לירידה בשפיכה. זה פשוט תופעת לוואי מוכרת של חלק מהחומר הפעיל בתרופה. היא מכילה שני חומרים: אחד שנקרא "טמסולוסין" והשני "אבודרט". הטמסולוסין גורם להרפיה של שריר הסוגר בשופכה ובכך משפר את מתן השתן, אך במקביל יכול לגרום למצב של "פםיכה אחורית" בו הזרע "חוזר אחורה" לשלפוחית במקום לצאת קדימה באופן הרגיל. אין לזה שום משמעות, זה לא מסוכן ולא מפריע- הזרע מופרש החוצה בעת מתן שתן. זה לא קשור לזקפה או להנאה. אפשר להנות גם ללא שפיכה משמעותית. אבל אם אתה מתכן להביא עוד ילדים לעולם כדאי להפסיק את התרופה.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת