קימה מספר פעמים בלילה ה

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

05/10/2013 | 17:34 | מאת: בני

אני סובל מערמונית מוגדלת שפירה. אני לוקח את האומניק וביום הינו יעיל מאד. אבל לצערי בלילה אני קם מספר פעמים האם יש מועד מועדף ללקיחת התרופה . טיפול אחר להפחתת קימה בלילה.

07/10/2013 | 07:08 | מאת: ד"

שלום רב. אם אתה נוטל את התרופה בבוקר אתה יכול לנסות לקחתה בערב. בנוסף מומלץ להמנע משתיה מרובה לפני שינה, בעיקר לא קפאין או אלכוהול. עדיין אם רק הקימות בלילה מטרידות אותך כדאי לגשת לבדיקת אורולוג וניתן להוסיף טיפולים שונים, למשך תרופות אנטיכולינרגיות או דסמופרסין (כמובן רק במרשם רופא ובהתאם לגילך ומצבך הבריאותי).

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת