חודש לאחר ניתוח -שאלה נוספת

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

18/07/2013 | 21:42 | מאת: משה

ד"ר שלום בהמשך לשאלתי הקודמת (אני חודש לאחר ניתוח הקטנת ערמונית שפירה בשיטה הסגורה) אני שם לב כשיש לי לחץ קיבתי לקראת יציאת צואה נוצר אצלי לחץ על שלפוחית השתן והשליטה על השתן נהיית קשה. אני רץ לשירותים וקשה לי מאד להתאפק מבחינת אחזקת השתן. האם מדובר בתופעת לוואי מוכרת של פוסט ניתוח ערמונית תודה

שלום לך שוב, כל התפעות שאתה מתאר ידועות. מה שחשוב הוא להמנע מעצירות או יציאות קשות. תוסיף סיבים תזונתיים ושתה מספיק מים. פנה לבדיקת האורולוג המטפל שלך אם אין לך כלל הטבה, אבל השיפור עשוי להגיע רק אחרי 5-6 שבועות מהניתוח ואף יותר.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת