התעגלות\עקמת

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

16/06/2013 | 15:34 | מאת: אלי

מלפני כ4 חודשים התחילה לי נטיה \ התעגלות של הפין לצד, זה קורה בזמן זיקפה, בן 58,זה החל במקביל לקבלת זריקת נבידו, מאז קיבלתי שוב, האם זה קשור לזריקה? נדמה לי גם שהאשכים קטנו. אם זה לא קשור, מה אפשר לעשות? כרגע אין הפרעה פונקציונלית! כלומר זה יותר מדאיג אותי...בעצם גם קשה לבדוק כי זה מופיעה רק בזיקפה. לתשובתך אודה.

שלום רב, הקשר שאני רואה לטיפול ב"נבידו" הוא שטסטוסטרון גורם לך לפעילות מינית מוגברת יותר ובמהלכה אולי בעקבות חבלה זעירה לאיבר נגרמה לך עקמת. באופן כללי יכול להיות שמדובר ב"מחלת פיירוני" שהיא עקמת נרכשת של האיבר. אכן בד"כ מופיע רק בזקפה, עשוי להיות מלווה בכאב של האיבר.אין בה סכנה למעט הפרעה לתפקוד המיני בשל העקמת. מומלץ לפנות לבדיקת אורולוג מומחה בתחום, להמשך בירור וטיפול.

19/06/2013 | 21:00 | מאת: אלי

בהחלט יתכן שאת צודקת בעינין הפעילות המוגברת,האם יש תקנה? מי המוממחה\ית. המתאים? אם זה פיירוני האם יש חשש מהחמרה? ומה אפשר לעשות?? תודה רבה על תשובתך

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת