ניתוח ערמונית

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

10/06/2013 | 13:06 | מאת: משה

שלום ד"ר אני צריך לעבור ניתוח ערמונית מוגדלת שפירה -אני חבר קופת חולים מכבי. ממש אין לי כל רצון לעבור את הניתוח בבית חולים פרטי כמו אסותא אלא בבית חולים מסודר עם מחלקה אורולוגית. מנסיונך כרופאה במכבי-האם הקופה יכולה לכפות עלי לעבור ניתוח רק באסותא ? לא ברור לי כל העניין הזה ? תודה

שלום רב, ראשית הבן שאסותא,גם אם נחשב בי"ח פרטי, הוא בי"ח מצוייד ומוכן היטב לכל פעולה כולל ניתוחי ערמונית שמבוצעים שם כל יום. בכל מקרה, עד כמה שידוע לי אין בעיה לחברי מכבי לעבור ניתוח גם דרך בי"ח "רגיל". פשוט בקש מהאורולוג שלך הפניה לבית חולים. לרוב בתי החולים הגדולים יש הסכם גם עם מכבי.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת