רמת גן

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

05/06/2013 | 20:33 | מאת: משה

שלום אבי עבר לפני תשע שנים פרוסטטה והיה עם קטטר במשך שנה כי היה לו דלקת וחום ואז משום מה כשהוציאו את הקטטר ירד גוש עור וכך נפתחה כנראה הסתימה וההליח לעשות שתן לבד ואז בזמנו אמרו שזה שומני הוא סובל מכולסטרול ושומנים בדם כרגע עוד פעם הגיע עניין הפרוסטטה ואבן ועכשיו הוא עם קטטר וביום ראשון הוא אצל האורולוג מה יכול לקרות עכשיו ?

משה שלום לך. ממה שהצלחתי להבין אביך סובל שוב מהפרעות במתן השתן ויש לו קטטר. ככל הנראה הוא צריך לעבור ניתוח ערמונית בגלל שאינו מצליח להתרוקן. אין לזה קשר לשומנים בדם. אנא פנו לאורולוג המטפל שלו בקופ"ח - שמכיר ועוקב אחריו, ואיתו תוכלו להחליט מה המהלך הטיפולי הכי טוב לאביך.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת