חיידק במערכת השתן

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

26/05/2013 | 16:17 | מאת: אנונימי

שלום דר איבחנו אצלי חיידק אורופלסמה.בעבר איבחנו אצלי פרוסטטיטיס כרוני. כרגע יש לי דלקת שופכה (צריבה בשתן) השאלות הם: 1.האם תסמינים של דלקת שוםכה (אורטריטיס) אופיינים לדלקת הערמונית? (יש לי גם צריבה פנימית בבטן תחתונה) 2.האם אפשרי שחיידק זה גרם לבעיות שלי (חדר לערמונית)? 3.קיבלתי תרופה דוקסילין שאיננה משפרת את מצבי.האם קיימת תרופה חלופית?

שלום רב, 1. כן 2. כן, אבל לא בהכרח 3. כן- בקש מהרופא שמרשם ל"אזניל"

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת