כאב בפין

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

17/04/2013 | 22:05 | מאת: שי

ערב טוב. קיימת אצלי תופעה בהרבה מקרים,שלאחר שאני מקיים יחסי מין עם אשתי יש לי כאב בפין. האם התופעה מוכרת?

שלום רב, המושג "כאב בפין" הוא נרחב. האם האיבר עצמו כואב? האם יש צריבה בשופכה? האם זה בעקבות חבלה או תנוחה מסויימת?- יש הרבה שסובלים, ויש הרבה סיבות לכך, וכדאי לפנות לבדיקה. פורום זה אינו תחליף לבדיקה מקיפה אצל הרופא ושיחה עמו ולכן ממליצה לך לפנות אליו. לרוב המקרים יש בירור וטיפול מועיל.

19/05/2013 | 20:31 | מאת: שי

שלום. אכן כן,קיימים אצלי כאבים בפין עצמו לאחר השפיכה. במידה ואנו רוצים לקיים יחסי מין בהפרש של שעה לדוגמא,מצב זה לא יהיה הכי נעים מבחינתי. אני מרגיש כאבים לא סימפטיים בפין

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת