גירוי וצריבה בקצה הפין

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

10/03/2013 | 21:40 | מאת: עמרי

לאחר בודי מאסג' הכולל גם חיכוך השדיים והידיים בפין אך ללא כל מגע באברי המין. כמה ימים לאחר מכן הופיע מן צריבה בעור בעיקר בפתח היציאה של השתן. הלכתי לרופא עור שאמר שזה אולי זיהום חיצוני מהשמנים, נתן לי משחה אנטיביוטית + כדורי אנטיביוטיקה למקרה שהמשחה לא תעזור. המשחה לא עזרה בלעתי את האנטיביוטיקה עד הכדור האחרון - וגם לא עבר. מאז הלכתי לכמה אורולוגים שונים וכולם אמרו לי שאם זה לא הנ"ל אז אין להם מושג מה זה... עברה כבר שנה מאז המקרה ואני מסתובב עם הדבר הזה בתחושה לא נוחה ואין לי כיוון לפתרון או לאיבחון בר טיפול. בדיקות שתן כללי+תרבית, PCR ואולטרסאונד תקינות לגמרי. נראה שהגירוי הוא פנימי כי אין שום סימן חיצוני. זה מציק מאוד.גם חיכוך מפריע כי אם אני בלי תחתון המקום רגוע.כשאני עסוק ולא מתעסק במחשבה על זה - אין בעיה. גם בשינה - אבל איך שקם בבוקר ישנה הרגישות. מה עושים ?

שלום רב, כל הבדיקות שציינת אכן היה צריך לבצע וטוב שהן שליליות. לפי מה שאתה מתאר באמת אין לך ממצאים חריגים ואולי זה כבר הפך להיות משהו רגשי. ע"פ מה שציינת אין עדות לבעיה אורגנית אורולגית ולכן אולי כדאי לנסות רפואה משלימה. אם יש הפרעה במתן השתן אפשר גם לבצע ציסטוסקופיה אולם מדובר בבדיקה פולשנית שלאו דווקא תקדם את האבחנה ועלולה להחמיר את תלונותיך..

13/01/2015 | 21:20 | מאת: במצב דומה

תודה

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת