ניתוח ערמונית

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

16/02/2013 | 11:59 | מאת: עזרא

בבדיקת סיטי כליה ימניתמספר ציסטות קורטיקלית הגדולה2.3 פרנכימה שמורה אורך 10.3 סמ אין עדות לאבנים או סמניהידרוופרוזיס בכליה כליה שמאליתאורך 10.5 פריכמיה שמורההודגמה ציסטה קורטטיקלית אין עדות לאבנים או סמני הדרונפרוזיס בכליה שלפוחית שתן קיבולת טובה הודגם מוקד ציסטי באורך 5 סמ צמוד לדופן כנראה דיוורטיקולום ערמונית מעט מוגדלת 50 סמק לאחר התרוקנות שארית שת גדולה 500 סמק מטופל כרגע באומניק 04 מה ההמלצות לגב ניתוח האם חייב בתודה מראש עזרא

שלום רב, לא ציינת את גילך ומדוע עשית CT האם יכול להיות שהתכוונת לבדיקת אולטראסאונד? ע"פ מה שציינת יש שארית שתן גדולה(זה בד"כ לא נבדק כי יש שארית גדולה למרות שאתה לוקח אומניק, שכנראה לא עוזר. אבל כדאי לוודא שמקור הבעיה היא לא בשלפוחית (אולי אורודינמיקה)

17/02/2013 | 17:29 | מאת: עזרא

טעיתי הבדיקה היא אולטרה סאונד אני בן 65 לפני כ3 חודשים היתיה לי אצירת שתן ובבית חולים הרכיבו קטטר היה לי כ3 ליטר שתן בבדיקת ארודינמקה גם נשאר לי שארית של 1000 סי סי

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת