האם את מנתחת ?

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

07/02/2013 | 20:29 | מאת: אבי

שלום ד"ר עיינתי באתר הפרטי שלך ועל פיו אני מבין שאינך מנתחת גברים עם בעיית פרוסטטה שפירה מוגדלת אלא "מפנה לגורמים אחרים ". שאלתי היא איפא היא האם את מנתחת בעצמך ? תודה רבה

שלום רב, בהתאם להסכמים עם קופות החולים אתה יכול למצוא מנתחים דרך הבטוח הרופאי שלך או הבטוחים המושלמים. דרך כללית ניתוחים מתבצעים או בבתי החולים של כללית או בבי"ח מדיקל סנטר בהרצליה. במכבי- בביח אסותא. אין לי מושג לגבי קופו"ח אחרות

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת