משתמש חדש ב דואודרט

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

30/12/2012 | 10:39 | מאת: נמרוד

שלום. להלן מס' שאלות של טירון* האם יש משמעות למועד לקיחת התרופה? *בעלון כתוב"30 דקות לאחר האוכל -האם חשוב?* האם יש תופעה של אין אונות,האם זה הפיך? מה הסיכוי שתופעה זו תתרחש? האם יעזור להשתמש בסיאליס? * האם יש תופעה של קוצר נשימה? שאי ברכה. נמרוד

שלום נמרוד, יש ליטול את התרופה בהתאם להוראות בעלון לצרכן. ניתן לקחת את התרופה בבוקר או בערב אך מומלץ לאחר ארוחה. (זה חשוב לספיגת התרופה ולמניעת תופעות בקיבה). חלק מתופעות הלוואי של אבודרט הן ירידה בחשק המיני, וזה יכול להשפיע לך על האונות. לרוב לאחר הפסקת התרופה תופעות אלו חולפות. חשוב לזכור- לא כל מי שנוטל אבודרט בהכרח יסבול מתופעות אלה. השימוש בסיאליס יכול לעזור לשיפור הזקפה, הוא לא משפיע על החשק המיני. לשם כך ניתן להתייעץ עם אורולוג לבדוק רמות טסטוסטרון ולשקול תוסף במקרי הצורך. אין מניעה ליטול אבודרט וסיאליס במקביל. עד כמה שידוע לי אין לתרופה זו תופעה של קוצר נשימה אך דבר כזה יכול להעיד על רגישות יתר או אלרגיה ולכן- כל תופעה שמופיעה עם נטילת התרופה שאינה מוכרת לך או שמפריעה לך- יש להפסיק טיפול ולהתייעץ עם רופא.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת