תוצאות ביופסיה בערמונית

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

12/12/2012 | 10:19 | מאת: מאיר

אני בן 51 ונשלחתי לביופסיה בערמונית עקב תוצאות PSA של 5 ו 7 ביצעתי את הביופסיה והתוצאות תקינות [ לא ממאירות ] בהערה כתוב : נראה מוקד של דלקת חריפה באחת מהדוגמאות האורולוג אמר שאין כל צורך בטיפול אנטי דלקתי לא תרופתי ולא צמחי יש לציין כי יש לי תופעות של צריבה מה דעתך?

שלום רבף ראשית טוב שהתוצאה יצאה ללא ממאירות. אם יש עדות לדלקת חריפה בהיסטולוגיה ובוודאי אם יש לך צריבה מציקה לא יזיק ליטול אנטיביוטיקה- כדאי לבצע בדיקות שתן כללית ותרבית לפני כן. אנטיביוטיקה יש ליטול במרשם רופא. חשוב לזכור שלעיתים יש חשד לדלקת כרונית בערמונית שלא בטוח שתגיב לטיפול אנטיביוטי , כלומר שאולי הצריבה אינה ממקור הדלקת בערמונית. עליך לעקוב ולפנות לאורולוג המטפל שלך.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת