צינתור הוריד של הערמונית

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

26/11/2012 | 09:36 | מאת: גדי

שמעתי היום, שחוקרים בישראל גילו את הסיבה לגדילת הערמונית. הסיבה היא שבגלל שהניקוז הוריד למנקז את הערמונית משנה את כיוון זרימה לכיון ההפוך ועובר לערמונית ומגדיל אותה. החוקרים טוענים שצינתור הצינורית מונע את גדילת הערמונית ומעלה את רמת הטסטוסטרון בגוף ואת הלבידו. אני בן63, בריא בד"כ אך בבדיקת יש לי ערמונית מוגדלת 58 CC לאחרונה אני לוקח אומניק אוקאס כי יש לי בעיות בצריבה ובהטלת שתן

אז מה הבעיה?? גודלה של הערמונית אינו קשור לדרגת התסמינים. אם אתה מתרוקן טוב, זה זניח.

26/11/2012 | 11:46 | מאת: גדי

כפי שכתבתי שגודל הערמוינית שלי היא 58 cc 9.6 PSA שלפי האורולוג נתן לי את השימוש באומניק להקטנת הערמונית השאלה שלי היתה אם יש אמת המחקר שבו מצנתרים את אותו ווריד לערמונית שעושה את פעולתו הפוך ממה שצריך וזה בעצם מנקז מהערמונית את הדם וכל מה שצריך ושזה פותר את ההגדלת הערמונית וממילא מקטין אותה

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת