מיחושים ותחושת חוסר התרוקנות

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

11/11/2012 | 00:02 | מאת: אופיר

שלום דר חתומי ראשית אודה לך על הרצינות והסבלנות שאת מייחסת לפורום, אפשר ללמוד ולהסיק מתשובותיך המון. מזה 8 חודשים סובל מתחושת חוסר התרוקנות ומיחושים בפין, ביצעתי בתקופה זו בדיקות שתן כללית ותרבית, מחלות מין ואולטרסאונד, כל הבדיקות יצאו תקינות לחלוטין, טיפול של פרמיקסון לתקופה של חודשיים לא הואיל. בימים האחרונים כתוצאה מקריאה בפורום שלך ניסיתי את התרופה הצמחית "רווטינקס", כדור 1, 3 פעמים ביום אשר עזרה לי מאוד והפחיתה משמעותית את התסמינים ואת תדירותם. כמה זמן לדעתך צריך להמשיך את הטיפול ומה יכולה להיות הבעיה שאני סובל ממנה ולא נמצא לה פתרון כל כך הרבה זמן ?

שלום אופיר, רווטקינס מכילה נבט חיטה ושמנים צמחיים נוספים בעלי תכונות אנטידלקתיות ומרגיעות. זו תרופה צמחית בלבד, ללא תופעות לוואי ידועות ואין בעיה ליטול אותה (למעט אנשים הרגישים לגלוטן). אם זה עזר לך אתה יכול להמשיך את זה קבוע, כל עוד אתה חש שאתה צריך טיפול. יכול להיות שכדאי אחרי מס' חודשים להתחיל ולהוריד את המינון (למשל אם נטלת 3 כדורים ביום, לרדת לשניים למס' שבועות, אח"כ לאחד ליום למס' שבועות ועד להפסקה מלאה. ולא להפסיק בבת אחת). זה גם כדי לשמר את היעילות שלה בהמשך אם שוב יטרידו אותך התסמינים. כמובן שצריך להבין שאתה סובל מדלקת כרונית שעשויה לחזור ולהציק לסרוגין, ולעשות מה שאתה יכול מבחינת המנעות מגריינים (אלכוהול, שוקולוד, קפאין, עישון), וטיפול בתסמינים בהתאם לצורך שלך.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת