עזרה דחופה

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

18/10/2012 | 15:49 | מאת: תאו

שלום גבר בן 37 בריא בדרך כללי רקע : .לפני ארבעה ימים הרגשתי עליה בתכפיות מתן שתן. אין לי קושי לתת שתן ב 90% מהמקרים השלפוחית מלאה לגמרי.יש לי צריבה קלה בראש הפין וגירוד.לשתן צבע צהוב חזק ובעל ריח מעט חריף מהרגיל. עשיתי בדיקת שתן במרפאה היום וגילו כי יש לי דלקת. הרופא נמנעה מלתת לי תרופה בגלל שאמרתי לה כי זהיתי הפרשה קטנה בצבע חלבי(דומה לנוזל זרע) ולכן שלחה אותי לבדיקה אצל רופא עור(אמרה שגם מחלות מין) והמטרה לזהות אם הדלקת מקורה מחלת מין השינוי האחרון שחל זה שאני מקבל מזה מספר חודשים זריקות טסטטסטרון פעם בחודש (מעקב אינדקרונולוג) בגלל רמת טסטסטרון נמוך וריידה בחשק המיני קראתי באינטרנט על מחלות בערמונית וזה קצת הבהיל אותי. לפני ארבעה חודשים עשיתי בדיקות מקיפות בשר"ם מטעם העבודה שכללו בין היתר בדיקת SPA ושם היה רשום תקיןערך נמוך

שלום תאו, לא אמרת אם רופאת העור טיפלה בך לבסוף?זה נשמע כמו דלקת בשופכה (זיהום מחיידק, ולא חלילה מחלה סרטנית). מה שאתה צריך לעשות זה בידקות תרביות שתן וזרע וגם בדיקת שתן PCR למחלות מין- ניתן לבקש זאת מרופא המשפחה או אורולוג או רופא עור. רצוי לקבל טיפול אנטיביוטי מתאים. לא נראה לי שיש קשר לטיפול בטסטוסטרון שאתה נוטל, בעיקר אם הPSA תקין.

18/10/2012 | 17:30 | מאת: תאו

תודה רבה על התשובה המהירה אני אמור לעשות בדיקת אצל רופא עור ביום ראשון הקרוב רציתי לשאול: האם אפשר לחלות במחלת מין למרות שלא מקיים יחסי מין מחץ למוסד הנישואים

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת