הגדלה שפירה של בלוטת הערמונית וירידה בחוזק של הזקפ

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

28/09/2012 | 16:09 | מאת: מש

בן 57 וסובל מהגדלה שפירה של הערמונית.נוטל כדור אחד של קסטרל 10 מיליגרם ביום לתסמיני ההגדלה.שמעתי שיש שני תרופות יחסית חדשות לטיפול בבעיה!:אומניק אוקס ושני תרופות טבעיות,אחד בשם סו פלמטו ואחד בשם פרו סייף של כצט שיכולות להלקח ביחד עם האומניק אוקס!שאלתי היא:האם התרופות הללו יכולות להיות כתחליף לקסטרל עקב כך שחוזק הזקפה אצלי מעט יורד? האם כל זאת נכון ועדיף לבקש את התרופות הללו מהאורולוג שלי? לתשובתך אודה!!

שלום רב, קסטראל ואומניק-אוקס הן תרופות מאותה קבוצה ויחסית דומות מאוד בהשפעתן לשיפור ההשתנה, תרופות צמחיות כמו סו-פלמטו (דקל ננסי) ופרו סייף שמכילה גם היא חומרים דומים, נחשבות כתוספי מזון ולא תרופות אמיתיות ולרוב ניתן לשלבן עם תרופות אחרות. לשיפור חוזק הזקפה אתה יכול להתייעץ עם האורולוג - יש הרבה אופציות לטיפול.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת