כאבים באשכים ובטן

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

26/09/2012 | 23:14 | מאת: יואל

אני בן 31 בחודשים האחרונים התחלתי לסבול מכאבים באשכים זה החל לפני מספר חודשים באשך שמאל וקצה הפין ובבטן במיון שוחררתי עם משככי כאבים זה נעלם ושוב לצערי חזר הפעם בעיקר באשך שמאל למטה כאב חד באותו מקום במסוף לכאבי בטן וגב תחתון לעיתים.בביקור רופא משפחה תורן ללא בדיקה קיבלתי המלצה לנוח ומשככי כאבים.זה נמשך מה זה יכול להיות איזה בדיקות אני צריך לדרוש שתן כליות או שחייב גם אורולוג.האם מומלץ לשתות חמוציות זה אמור לעזור?והאם חלילה זה יש קשר לפוריות אני עדיין רווק אבל זה מלחיץ אודה לתשובה גמר חתימה טובה!

שלום לך לתלונות שציינת יכולים להיות הרבה גורמים, למשל: דלקת בשתן/אשכים/ערמונית/שופכה; אבנים בדרכי השתן; בעיות במערכת העיכול; בקע במפשעות, ועוד. אם זה כל הזמו מציק פשוט גש לרופא משפחה או לאורולוג. אתה צריך לדעתי לעבור בדיקה גופנית מסודרת, בדיקות שתן לשלול דלקת, בדיקות דם כלליות והדמיה כמו אולראסאונד גם לאשכים, גם לדרכי השתן וגם למפשעות. כך יוכל הרופא לשלול בעיות חמורות ולתת לך טיפול בהתאם למה שיתגלה.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת