ליקוציטים בזרע 5-10

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

23/09/2012 | 18:31 | מאת: גל

בעקבות פ אס איי גבוה (מעל הסקלה) עשיתי בדיקת תרבית זרע. נמצא שלילית אך רשום Leucocytes (sperm/field)5-10 מה זה אומר ואם זה מעיד על דלקת בערמונית?

שלום רב, זה פשוט מראה שיש לך מעט תאי דם לבנים בין תאי הזרע. אם יש לך צריבה או כאבים, או הפרשות מהאיבר- זה יכול לרמז על דלקת לעיתים יש דלקת כרונית ללא מציאת חיידק- כלומר, ללא זיהום יכול להיות שטיפול אנטיביוטי יעזור, אולם אם עדיין לאחריו ה PSA שלך נשאר מוגבר יש צורך לשקול ביופסיות .

25/09/2012 | 08:28 | מאת: גל

לפי הספרות נורמה בזרע 1 מיליון למיליליטר ואצלי 5-10 מיליון? האם אני מפרש נכון?

03/07/2014 | 19:36 | מאת: דדד

שלום ספירת זרע עם תוצאה של 5-10 מה זה אומר מבחינת להיכנס להריון? אפשרי? תקין?

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת