קושי במתן שטן לאחר קבלת אנטיביטיקה.

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

22/09/2012 | 14:39 | מאת: ריקי

שלום. לבעלי יש פרוסטטה מוגדלת ,שפירא.לאחרונה חלה בברונחית וקיבל "זינט" ו"רוקסו". לאחר 3 ימים הרגיש קושי ב מתן שטן.עלינו תוך 3 ימים לטוס לח"ל לטיול בר המצווה של נכד. אנו זקוקים ליעוץ.האם להפסיק קבלת תרופות,האם לקבל תרופות אחרות נגד פרוסטטה. לא ניתן חהשיג רופא אורולוג בזמן קצר זה. אנא תשובתך.

ריקי שלוםן לך, יכול בהחלט להיות שבעלך סובל מדלקת בשתן או החמרה של הגדלת הערמונית שלו בלי קשר לברונכיט.. ולכן רצוי שיבצע בדיקות שתן ובירור כולל אולטראסאונד לשארית. דווקא זינט לא אמור להפריע לו בהשתנה. לא ציינת אם נוטל תרופות כלשהן להפרעות ההשתנה שלו- ואם כן ועדין זה לא מסתדר יש צורך להבדק. פורום אינטרנטי הוא רק למטרות הכוונה ולא מחליף בדיקת רופא. כמובן שאינך יכולה לקבל מרשם לתרופות דרך הפורום.. תמיד ניתן לבקש להבדק באופן דחוף אצל אורולוג- בכל קופות החולים, ויש אנשים שמבטלים תורים ולכן תוכלו למצוא תור מהיר.. בלי קשר ניתן גם לפנות עם הבעיה לרופא המשפחה כדי שייתן טיפול ראשוני. במקרים באמת דחופים (למשל אצירת שתן) יש לגשת לחדר מיון.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת