ביואפציה כל שנה

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

17/09/2012 | 17:05 | מאת: דני וולף

בשיחת סלון שוחחנו ואמרתי שאני הולך לעשות שוב ביואפציה, ואז נשלה השאלה מתי עשיתי בפעם האחרונה ותשובתי הייתה לפני שנה, אני נשלח לעשות ביואפציה כל שנה זו הפעם הרבעית שאני עושה אשמח לקבל את תגובתכם תודה ושנה טובה

שלום לך דני לא ציינת מהי הביופסיה שאתה עובר כל שנה, אך היות ומדובר בפורום על בעיות בערמונית אני מניחה שזו ביופסית ערמונית- ושאם אתה עובר ביופסיה אחת לשנה מהערמונית אתה כנראה במסגרת של מעקב פעיל בשל סרטן ערמונית ממוקם. זו אכן ההתוויה לחזרה על ביופסיות בעת מעקב.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת