שאלה לגבי פרמיקסון

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

09/09/2012 | 11:58 | מאת: אביעד

לד"ר חתומי היקרה שלום, מזה חודשיים פרמיקסון פעמיים ביום, לאחר דלקת לא זיהומית בדרכי שתן / ערמונית, וללא ערמונית מוגדלת. חל שיפור משמעותי בזרימת שתן ועם הפסקת הפרמיקסון ליום יומיים, חזרה רגישות וירידה משמעותית בזרימת שתן. האם במצב כזה רצוי וניתן להמשיך פרמיקסון לתקופה ארוכה יותר ללא בעיה, לכמה זמן בד"כ מומלץ לנסות לפני הפסקה, האם עשויות להיות תופעות לוואי מצטברות עם הזמן / התרגלות או תלות של הגוף בפרמיקסון. תודה רבה.

שלום אביעד, פרמיקסון היא תרופה צמחית המכילה תמציות של דקל-ננסי SERONA REPENS, שנבדק ונמצא שמועיל לתסמיני הגדלת הערמונית והפרעות בשתן. בעיקר משפר את הזרימה (כנראה באפקט של הרגעת שריר הסוגר) וגם השפעה אנטי-דלקתית. בעיקרון אין שום הגבלה ליטול אותה כתרופה קבועה לאורך זמן, בעיקר אם כבר נטלת אותה לתקופה ולא היו לך תופעות לוואי. אם התרופה היטיבה עמך סימן שזה עוזר ועובד על מה שצריך.זו לא תלות שכן אין מדובר בסם.(זה כמו שתרופה להורדת לחץ דם אכן מורידה אותו, ואם מפסיקים הוא שוב עולה..) אם זה בהמשך כבר לא יעיל- כלומר שוב מופיעים התסמינים למרות הטיפול הקבוע- כדאי לשקול לעבור לתרופות אחרות ולא צמחיות.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת