ניתוח בלייזר פרוסטטה וטיסה לחול

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

30/08/2012 | 13:02 | מאת: דורית

שלום סבי עבר לפני כשבועיים ניתוח בליידר בפרוסטטה לאחר שהיה עם קטטר כחצי שנה כיום הוא מרגיש בסדר לקח אנטיביוטיקה עקב חיידק סבי נורא רוצה לטוב לארץ מולדתו לחופש של חודש לנפוש בביתו שנמצא שם הוא בן 85 ואנחנו לא רוצים לכפות עליו לא לטוס ורצינו לדעת האם יש קשר בין טיסה כלומר גובה לבין הניתוח מה הסיכונים במידה ולא רצוי שיטוס אשמח לתשובה בהקדם האפשרי

שלום לך דורית. ניתוח ערמונית מצריך החלמה, גם אם הוא "בלייזר", "פנימי" או "ללא חתך". בטח ובטח באדם מבוגר מאוד. לרוב מומלץ חודש מנוחה והחלמה לפני חזרה למאמץ כלשהו, כולל טיסה שעושיה לגרום לו לדימום. רצוי כמובן להתייעץ בנושא עם הרופא המנתח שלו.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת