שילוב אבודרט טמסולוסין עם סיאליס

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

25/08/2012 | 11:32 | מאת: א.ב.

שלום שירה בן 62 לוקח אבודרט וטמסולוסין חצי שנה , האם אפשר לשלב גם סיאליס לשיפור ריקון השלפוחית? תודה

שלום רב, לאחרונה יצאה התוויה חדשה לטיפול בסיאליס חד יומי שניתן עד כה לשיפור תפקוד מיני, גם לטיפול בגברים עם הפרעות במתן השתן. לא רצוי לשלב סיאליס עם טמסולין אך ניתן לנסות לקחתה במקום. אין בעיה לשלב בין סיאליסב לאבודרט. עליך להתייעץ עם האורולוג המטפל שלך, וכמובן לרכוש את התרופה במרשם רופא בבתי מרקחת מסודרים.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת