תרופה טבעית במקום טמסולין

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

24/08/2012 | 04:20 | מאת: משה

שלום בבדיקה אצל אורולוג נמצאה ערמונית מעט מוגדלת, מכיוון שהתלוננתי על תסמינים של מתן שתן נתן לי הרופא לנסות לכמה חודשים טמסולין. מעיון ברשת ראיתי שיש תרופות טבעיות גם כן לאותם סימפטומים, כמו פרוסטה דן או אחרות. יש סיבה שלא אנסה קודם תרופה טבעית ללא תופעות לוואי בכדי להתגבר על התסמינים לפני שאנסה טמסולין? תודה

שלום משה, היות ותרופת צמחיות אינן "קו ראשון" לטיפול בהפרעות השתנה בשל הגדלת ערמונית, לא תמיד הן מומלצות ע"י הרופאים. ה"טרנד" הרווח באוכולוסיה היום ש"טבעי" או "צמחי" זה יותר בטוח מתרופה "כימית" לא מבוסס על מחקרים מסודרים ולמעשה הוא "אופנה". הרפואה הקונבנציונאלית המערבית מבוססת מחקרים ועל סמך זה מציעים לך טיפול תרופתי. כמובן שאנו מדינה דמוקרטית ובה יש לך כאדם חופשי הזכות לבחור מה מתאים לך. רוב התרופו הצמחיות נמכרות בבתי מרקחת כתוספי מזון ולא מצריכות מרשם, אז אתה יכול לרכוש אותן לפי רצונך. ההמלצה היא להתייעץ עם האורולוג המטפל שלך ולהחליט.

20/06/2013 | 16:01 | מאת: ""מ

ץוםמאזסזסאחטוזז נאוזזאאצפזסקרכק ןאנרבבקסס

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת