תרופה תחליפית ל פרמיקסון דחוף..

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

23/08/2012 | 13:38 | מאת: איציק

ד"ר נחתומי שלום מזה כחודש אין להשיג תרופה זו (פרמיקסון)בבתי המרקחת מכיון שהופסק ייצורה או היבוא שלה על ידי קפות נחלים. אודה אם תוכלי לפרט לי מהן התרוםת טבעיות צמחיות שאת ממליצה כתחליף לפרמיקסון. כמו כן האם ידוע לך איזה תרופה נקבעה בקופות החולים כתחליף נאות לתרופה זו (צמיחי תטבעח). תודה מראש איציק

שלום רב, פרמיקסון מכילה דקל ננסי SERONA REPENS. והיא תרופת מרשם בשל ריכוז גבוה של הצמח. יש תרופות שונות בשוק, שנחשבות תוסף מזון ולא מצריכות מרשם, שמכילות גם דלקת ננסי, או פרחי צבר, ליקופן מעגבניות, אבץ ועוד- כולם עשויים לעזור. חפש בחנויות/פארם: פרוסמד, פרוסטהסייף, פרוסטאגרד, ליקופן ועוד.

26/08/2012 | 08:42 | מאת: גילה - רוקחת

שלום איציק, לאחר בירור עם החברה מסתבר שמדובר בחוסר זמני בלבד. המוצר יחזור למדפים לקראת סוף השבוע. בברכה גילה

26/08/2012 | 11:05 | מאת: איציק

לד"ר נחתומי ולגילה הרוקחת תודה רבה מודה על המידע וביחחוד על הבשורה שהתרופה חוזרת בשבוע הבא. תודה איציק

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת