ערכי PSA גבוהים

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

23/07/2012 | 09:06 | מאת: יהודה

אני בן 50 וערכתי בדיקת PSA שגרתית , הערכים שהתקבלו הם כדלקמן :במארס 5.24 במאי 4.69 ביולי 7.49 בדיקת שתן תקינה , בבדיקת אולטרסאונד נמצא גודל ערמונית 2.8X3.8X3.3 , התרוקנות ללא שארית שתן בדיקת אורולוג DRE תקין , BPH 45 GR האורולוג מציע לבצע ביופסיה , האם לא כדאי לשלול דלקת כרונית ואו לבצע TOTAL PSA לפני ? אני הבנתי כי "קפיצות" כאלה בערכים לא מאפיינות סרטן ערמונית האם כך הדבר נא תשובתך המפורטת ככל האפשר

שלום יהודה. אתה גבר צעיר עם ערמונית לא מוגדלת במיוחד ולכן ערכי ה PSA הגבוהים שלך מדאיגים. לא היתי ממתינה וכן ממליצה לך לבצע ביופסיות בהקדם.

25/07/2012 | 10:27 | מאת: יהודה

תודה רבה על התשובה האם ה"קפיצות" בערכי ה PSA לא מצביעים על דלקת כרונית שאינה מאובחנת ע"י בדיקות השתן ? האם לא כדאי לקחת "קורס" של אנטיביוטיקה ולחזור על הבדיקה?

05/08/2012 | 21:26 | מאת: דני

מוצר טיבעי חדש תוצרת מכון וולקני. של מישרד החקלאות מכיל 120 מרכיבים אנטיאוקסידנטים ואנטי דלקטיים ממשלת ישראל רשמה על זה פטנט בכל העולם לא נימכר בחנויות רק דרך סוכנים

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת