צריבה במתן שתן

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

23/04/2012 | 15:39 | מאת: שי

טסתי לחול היה קר ולא שתיתי מספיק מים חזרתי עם צריבות במתן שתן בבדיקת שתן ותרבית הכל היה תקין.בu.s גילו שיש לי חול בכליות וכן ערמונית מוגדלת 60סמק בבדיקת דם גילו psa 18.3 ועדין יש לי צרבה במתן שתן אך לא באותה עצמה האם יש קשר בין הדברים

שלום שי, ע"פ מה שאתה מתאר יכול להיות שיש לך דלקת בערמונית. לא ציינת את גילך אבל בכל מקרה PSA 18 זה מאוד גבוה ולא תקין! אנא פנה לאורולוג לבדיקה גופנית ותרביות שופכה וזרע ולקבל אנטיביוטיקה. ועליך להיות במעקב צמוד גם אחר רמת PSA בהמשך כי אם אינה יורדת, ובעיקר אם עברת את גיל 50 עליך להבדק וצריך לראות אם יש מקום לביופסיה מהערמונית!

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת