פגיעה בבוהן

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

21/10/2011 | 20:25 | מאת: שני

שלום, אתמול מעדתי והתעקמה לי הבוהן, היו לי כאבים וקצת כחול אבל לא ייחסתי חשיבות כיון שחשבתי שיעבור, היום קמתי עם כאבים חזקים שהולכים ובאים ועם בוהן נפוחה מאוד , אני יכולה להזיז מעט את הבוהן אבל לא לגמרי וקשה לי לדרוך על הרגל, האם יש טעם ללכת לרופא בכדי לבדוק אם זה שבר או שיכול להיות שמדובר רק בנקע שיעבור עם הזמן?

שלום שני, בהחלט ייתכן ושברת את אחת מעצמות הבוהן, אך לפי הסיפור בו המשכת לתפקד ביום הפגיעה, יתכן ומדובר בנקע בלבד. תשובה סופית תינתן לאחר צילום בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול