גבס קל

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

30/10/2010 | 12:15 | מאת: נגה

לפני שבועיים שברתי רגל, עכשיו אני עם גבס מכף הרגל עד מתחת לברך, ברצוני לדעת אם כדאי לי להחליף לגבס קל השאלה הבאה האם בגבס קל אפשר לדרוך ישר או לחכות 24 שעות(כמו עם גבס רגיל) ואז להתחיל לתפקד? תודה מראש ושבת שלום.

שלום נגה, היתרון היחיד של גבס קל הוא המשקל! היחיד! אפשר טכנית להתרחץ איתו (הוא מפלסטיק) אך לאחר מכן בוקעת ממנו צחנת מוות ובעיות עור עקב רטיבות. אםשר לדרוך עליו לאחר מספר דקות, רק אם הותרה דריכה!!! תודה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול