תופעה שחוזרת על עצמה

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

21/09/2010 | 11:43 | מאת: עדי

אני בת 21,וכל בוקר כשאני קמה ונעמדת על הרגליים כואב לי מאוד לדרוך על הרגליים,הכפות רגליים כואבות. במהלך היום זה הולך ונחלש אבל זה קורה כל פעם מחדש ולפעמים גם אחרי פעילות מאומצת.מה פשר התופעה הזאת?

עדי שלום, תלונותייך אינן ספציפיות ויכולות להיות משוייכות למספר רב של מצבים ותחלואים. ישנם הרבה גורמים החסרים במכתבך (משקל, רמת פעילות, הרגלי הנעלה וכו') אני ממליץ בחום על בדיקת מומחה כף רגל באזור מגורייך עם בדיקה גופנית מסודרת ותוכנית טיפולית שנה טובה וחג שמח

מנהלי פורום כף רגל וקרסול