[email protected]

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

17/03/2010 | 11:50 | מאת: nitzan

שלום, הנני בת 48 עוסקת בספורט באופן קבוע זה שנים רבות-אימוני כח ריצה וספינינג.מזה כחודשיים אני מרגישה בין הבוהן לאצבע השנייה בגב כף הרגל מין תחושה מוזרה של כמו גלי קור קצרים יש לציין שזה לא כל הזמן לא מלווה שכל כאב. וזה לא מופיע בשעת מאמץ. אודה על תשובתך

שלום ניצן, את מתארת תופעה נאורולוגית של גלי קור וכאבים בפיזור של העצב הפרונאלי העמוק. לא הבנתי בדיוק האם קיימים כאבים או לא? האם קיימות רדימות או נימול במקום. האם ישנו סיפור של חבלה בשוק או בקרסול? מחכה לפרטים

18/03/2010 | 10:54 | מאת: nitzan

שלום ותודה על תשובתך, לשאלתך - אין כל כאבים ללא שום חבלה ללא נימול או הרדמות ההרגשה המוזרה הזו פשוט הופיעה ללא קשר לכלום. אולי אפילו הייתי מתארת את זה כמו מין צריבה קטנה של כמה שניות במהלך היום - תודה על תשובתך

מנהלי פורום כף רגל וקרסול