אודה להסברך

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

05/03/2015 | 20:41 | מאת: אני

שלום היו לי כאבים בקרסול עשיתי MRI להלן התוצאות הוגדם פגם אוסטאו כונדרלי בממדים של 11 ס"מ במישור סטיגלי ו8 מ"מ במישור קורונולי, ממוקם באספקט מדיאלי של פסגת הלטוס, יש לציין מספר ציסטות קטנות בבסיס של פגם אוסטאו כונדרלי, הגדולה ביותר בגודל 4 מ"מ, השכבה של עצם סוב-כונדרלית מעל פגם אוסטאו כונדרלי עם הפסקה קטנה של רציפות (סידרה 7 חתך 14) בשל ציסטות בבסיס נגע ובשל הפסקת רציפות שכבת עצם סוב-כונדרילית מדובר בנגע לא יציב, דרגה 3 ציסטות קטנות בקצה של פיבולה דיסטלית קרוב לוודאי ללא משמעות קלינית. האם זה אומר שיש לי גידול ברגל? האם זה מסוכן? אודה להסברכם כי אני ממש מוטרדת.

שלום רב! קודם כל אני יכול להרגיע אותך, גידול אין לך. אני ממליץ לך לפנות להמשך הטיפול לאורטופד כף רגל וקרסול, ייתכן ותזדקקי לניתוח ארטרוסקופיה בקרסול כדי לטפל בפגיעה בסחוס שקיימת לפי תוצאות MRI בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול