כאבים בירך צד שמאל.....

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

29/11/2020 | 20:25 | מאת: יאיר

פניתי לאחרונה למוקד חירום עקב כאבים בירך , בוצע ציילום רנטגן בפענוח נרשם: אין לזהות קו שבר , אנתזופתיה בגביש הגדול . נגע סקלרוטי בדיאפיזה היכולה להתאים ל enchondroma הרופא שבדק את הצילום רנטגן רשם אבחנה trochanteric bursitis שאלותי : מה המשמעות הפענוח ? האם ניתן לסמוך על האבחנה ת כיצד ניתנה אבחנה של trochanteric bursitis שהרי לא ניתן לראות את זה ברנטגן

שלום יאיר! אני ממליץ לך לפנות להערכת אורטופד מומחה למפרקים / פרק ירך בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול