שבר באצבע השנייה של הרגל

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

11/11/2020 | 11:16 | מאת: אנט

היי . שברתי את האצבע השנייה ברגל . הלכתי לאורטופד לאחר שבועיים מנוחה, הוא עשה צילום שני ואמר שהשבר בכיוון הנכון מתאחה . שאני לא צריכה לחזור אליו שוב . ארגיש לבד מתי אני יכולה לחזור לשגרה הרגילה . שהחלפתי תחבושת ראיתי שהאצבע באוויר ולא מונחת על הרצפה עם שאר האצבעות. האם תקין? אין צורך לבצע פיזוטרפיה או תרגילים מסויימים בשלב זה ? רק לנוח ? תודה רבה 🙏🏻

שלום אנט! שנוי במנח האצבע עלול להיות גם עקב נפיחות, על כל פנים ממליץ לעבור בדיקת אורטופד נוספת למען הסר ספק. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול