קליקים בקרסול ובאצבעות הרגליים

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

15/10/2020 | 21:11 | מאת: נועה

היי, מזה המון זמן יש לי קליקים (שהם גם בלתי נשלטים-כלומר יוצאים לבד כשאני קמה מהכיסא וכו) בקרסול וגם באצבעות הרגליים וגם אם אני רוצה לשחרר לבד קלילים אז יוצא המוןןן . למה זה כך? דבר שני.. נולדתי עם אצבעות ברגליים אחת על השניה (כלומר הן עקומות ועולות אחת על השניה) אני יכולה לסדר אותן איכשהוא?? תודה על זמנך

שלום נועה! אני ממליץ לך לפנות לבדיקת אורטופד כף רגל וקרסול, ייתכן ויש מקום לבדיקות דימות טרם החלטה על אופן המשך הטיפול. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול