כאב בכף רגל עליונה בעקבות מכה

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

06/09/2020 | 12:42 | מאת: גל מושקוביץ

היי, במהלך אימון מול שק איגרוף בעטתי ופגעתי בדלת עם החלק העליון של כף הרגל , ממש במרכז החלק עליון. כבר מעל שבוע שאני סובל מכאבים מוגברים מאוד בעת פעילות. בעת מנוחה הכאבים לא מפסיקים לגמרי אך נרגעים קלות. המקום התנפח והנפיחות ירדה במעט אך הקושי בהליכה נשאר קושי גדול בלי יכולת להמשיך לזמן רב. האם זה נשמע כמו משהו שצורך הליכה למיון? הכאב גדול אך כמדומני זה אינו שבר. אך יחד עם זאת הכאב נראה לא הגיוני לעומת מכה בעוצמה שכזו

שלום גל! אני ממליץ לך לפנות לבדיקת אורטופד כף רגל וקרסול כולל צילומי כף הרגל. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול