פטישון בשתי הרגליים -הפטישון

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

28/06/2020 | 13:55 | מאת: שי

אני במסגרת פעילות ספורטיבית שלי לפני כמה זמן - הרגשתי שאני נוחת על הרגליים לא נכון אבל לא הרגשתי בעייתיות כלשהי. בימים האחרונים שאני מסתכל במראה אני רואה שיש תזוזה מוזרה של הרגליים למול הפטישון וכף הרגל.. כאילו הרגל בסדר רק ממוקמת עקום והפטישון בכל רגל גדול יותר וכף הרגל בסדר. אני עושה מאז הליכות ופחות ריצה ולא מרגיש לעת עתה בעייתיות אבל מרגיש תחושה מוזרה באזור הפטישונים. מה לעשות?

שלום שי! אני ממליץ לך להגיע להערכת אורטופד כף רגל וקרסול. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול