שבר בעקב העליון ללא תזוזה.

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

27/06/2020 | 00:29 | מאת: ליטל

היי הובחן לי שבר בעקב העליון ללא תזוזה. כרגע אני בטיפול עם סד גבס אחורי + זריקות קלקסאן. רציתי לשאול- כמה זמן יקח לי להחלמה סופית? האם אסבול מכאבים בעתיד? האם אחרי הורדת הגבס כבר אוכל ללכת רגיל? עוד שאלה. הרופא שם לי סד גבס ועטף את הכל בתחבושת אלסטית. אני רואה בתחבושת אלסטית הפרשה של מוגלה שהתפתחה לי כנראה מתחת ודם .. האם זה מסוכן או שאפשר לחכות עם זה עד הביקורת של האורטופד? תודה רבה, ליטל.

שלום ליטל! במידה וקיים חשד להתפתחות פצע בגבס והפרשה מוגלתית / דמית - יש להגיע ללא דיחוי לבדיקת אורטופד ! בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול