שתי המלצות לניתוח לאחר mri

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

30/05/2020 | 14:22 | מאת: מיכאל פיס

האבחנה s/p lateral ankle sprain rt symptomatic olt grade v(with cystic lesion) medial dome painful ankle rt התקבלו מפני שני מנתחים אחד ניתוח oat להבנתי פולשני יותר 2.ניתוח ארטרוסקופיה קדמית, טריה+ microfractures יכול להעביר גם mri, לאחר שתי האבחנות הלכתי לאיבוד ולא יודע איזה ניתוח לבחור

שלום רב! בד"כ במקרה של OLT נהוג להתחיל עם ארטרוסקופיה והטריית הנגע. כמובן שמה שקובע זה דעתו של אורטופד כף רגל וקרסול אשר מטפל בך. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול