תחושת צריבה לאחר שבר בקרסול

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

24/05/2020 | 14:07 | מאת: איציק

ני לפני כחצי שנה שברתי את הקרסול (FRACTURE OF LATERAL MALLEOLUS ) . כנראה כולל קרע ברצועות . השבר החלים מאז אך עדיין התנועה מוגבלת וישנה תחושת ( שריפה וצריבה ) כל פעם שהקרסול נח על משהו אחר ( רגל , כרית וכו' ) . מאוד מגביל אותי בחיי היום יום האם מוכרת תחושה כזו ? תודה

שלום רב! ממליץ לך להיבדק ע"י אורטופד כף רגל וקרסול, במידה ולא נותחת ולא הוכנסו ברגים ופלטות - לא אמורה להישאר הפרעת תחושה שארית לאחר השבר. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול