כאבים מטורפים בגב כף הרגל

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

11/05/2020 | 22:12 | מאת: גידעון

בן 50 שמן מאוד לפני כחודש וחצי התחלתי ללכת כמעט כל יום כ3 ארבעה קמ בהליכה מתונה .מאתמול בלילה כאבים באנמע של גב כף הרגל בקשוי יכול לדרוך.האם זה שבר מאמץ חס וחלילה או דלקת? מה נראה לך בבקשה

שלום גדעון! בהחלט יכול להיות שבר מאמץ , אך גם עוד גברים רבים אחרים, ממליץ לך לפנות לבדיקת אורטופד כף רגל וקרסול. בברכה

19/05/2020 | 20:04 | מאת: כוכי מזרחי

היה לי בדיוק אןתם כאבים כמו שאתה מתאר..בכף רגל .עשיתי את כל הבדיקות והצילומים ומתברר שזה נובע בגלל שחסר לי סידן בגוף.אני בת 48 וזה לא הפליא אותי כי אני מגיל 4 לא שותה חלב..אז בהמלצת הרופאה אני צורכת כדורי סידן אמורפי 6 ביום.2 בבוקר.2 בצהרים 2 בערב.ועברו לי הכאבים.שווה לבדוק

מנהלי פורום כף רגל וקרסול