שבר בפטישון החיצוני בקרסול עם תזוזה מנימלית

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

20/03/2020 | 17:25 | מאת: רק שאלה

שלום, אני עם שבר בפטישון החיצוני הלטרלי. כ 3 שבועות.ללא ניתוח. מה צפוי לי לאחר הורדת הגבס? האם בתקופת השיקום והפיזוטרפיה עלי עדין להיות בחופשת מחלה? רוצה לדעת איך להתכונן מבחינת העבודה. תודנ

שלום רב! שבר ללא תזוזה / תזוזה מינימלית , אשר מטופל עם גבס אמור להחלים תוך 6 שבועות ( זמן הקיבוע ), בהמשך יש מקום לשיקום / פיזיותרפיה. בד"כ ניתן לחזור לעבודה ( שלא קשורה בהפעלה מאומצת של הרגל ) כחודשיים לאחר השבר. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול