שבר באצבע מספר 2 ברגל

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

10/03/2020 | 18:50 | מאת: ניצן

שלום, לפני כחודש שברתי את אצבע מס׳ 2 ברגל ימין, לאחר טיפול בטרם עשו לי קיבוע על ידי הצמדת האצבע לאצבע אחרת עבר חודש מאז המקרה והאצבע עדיין סובלת מנפיחות, היא כבר לא כואבת כמו בהתחלה או כשאני נוגעת בה, אבל היא כן עדיין כואבת מדי פעם ומתנועות חדות לפעמים האם זה תקין או שיכול להיות שמשהו לא בסדר בהתליך ההחלמה?

שלום ניצן! בהחלט יכולה להימשך רגישות מישושית באצבע. יש מקום להיות במעקב אורטופד כף רגל וקרסול בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול