גלי חום בכף רגל שמאל

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

20/02/2020 | 19:39 | מאת: בחור 41

שלום אני בן 41 בריא בדכ.לפני שנה עשיתי בדיקת דם שגרתית ורמת הגלוקוז היתה קצת קרובה לקצה אבל לא הגיעה ולא עברה,מאז כשנה אני שמרתי והפסקתי את המתוקים.לפני כמה חודשים עשיתי בדיקת דם ולא היה שינוי קיצוני כפי שציפיתי שיהיה.היה בטווח אבל לא גבוה ולא נמוך. זהו ההקדמה,עכשיו לענין,מזה כשבועיים אני מרגיש בתדירות גבוהה גלי חום בכף רגל שמאל בלבד זה בגב כף הרגל וגם בחיבור של הרגל עם כף הרגל. קראתי קצת באינטרנט על זה וניבהלתי שאולי זה סימן לסוכרת. מה זה יכול להיות

שלום רב! במידה ורמת הסוכר שלך היא תקינה ובדיקת HbA1C היא תקינה -אז אין חשד לסוכרת. בכל מקרה צריך להגיע לבדיקת אורטופד , ייתכן ויש צורך בביצוע בדיקות נוספות ( כגון בדיקת הולכה עצבית, בדיקת זרימת דם ברגל וכו' ) בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול