החלמה מניתוח בכף הרגל

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

15/02/2020 | 10:30 | מאת: אביטל

בתי בת ה-13 עברה ניתוח בכף הרגל,הכנסת בורג,מחשש לקריסת הרגליים. נאמר לנו שזהו הליך פשוט ושזמן ההחלמה מהיר מאוד כשבועיים עד חודש,אך לצערי אנחנו חודשיים וחצי לאחר הניתוח,בתי סובלת מכאבים ,לא מצליחה להתנייד עצמאית ומשתמשת בהליכון ועוברת פיזיותרפיה ואנו לא רואים שום שינוי לטובה.האם זה תקין? האם יש מקום לחשש? מה עליי לעשות?

שלום אביטל בהחלט יש סיבה לדאגה ממליץ לחזור לאורטופד כף רגל וקרסול אשר ניתח את בתך להערכה חוזרת בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול