קושי רב בהליכה באיזור הבוהן..

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

13/02/2020 | 14:50 | מאת: אפרת

בתי בת ה-15 ביומיים האחרונים מתלוננת על קושי בהליכה בעקבות כאבים חזקים בכף הרגל באיזור הבוהן.יש לה עצם בולטת ןנאמר לנו שאין מה לעשות לפני גיל 21.היא נועלת נעליים שהן רחבות כך שזה לא כתוצאה מנעל..היא פרקה את הפיקה באותה רגל לפני כ-8 חודשים ומאיר שפיזיוטרפיה לא עזרה ויש לה כאבים באיזור הפיקה וחוסר יציבות מועמדת לניתוח באפריל הקרוב.האם יש קשר לכאבים שהופיעו ביומיים האחרונים לבעיה לפריקה וחוסר היציבות?ואם לא מה הסיבה לכאב אם זה לא נגרם מלחץ של נעל?מה ניתן לעשות על מנת להקל עליה כי גם כך היא כבר סובלת זמן רב מכאב והגבלה ברגל בעיקבות הפריקה..

שלום אפרת! אני ממליץ לך לפנות עם הבת לבדיקת אורטופד כף רגל וקרסול. במידה והיא סובלת מעוות מבני בקדמת כף הרגל יש מקום לשקול התערבות ניתוחית לתיקון העוות. סביר להניח שאין קשר בין פריקות הפיקה לכאבים בכף הרגל. בברכת רפואה שלמה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול