כאב בחלק העליון של כף האגל

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

12/02/2020 | 18:44 | מאת: דן רהב

לפני כשלושה שבועות נפלה עלי. משקולות של עשר קילו בחלק העליון של כף הרגל באמצע. בימים הראשונים היה כואב ויכולתי ללכת בצליעה. לאחר כעשרה ימים אפילו התחלתי לרוץ. עדיין כואב לי בחלק האמצעי של כף הרגל כשאני נוגע שם וגם בכמה תנועות. זה לא כאב בלתי נסבל ואני יכול אפילו לרוץ. פשוט כואב ומרגיש כאילו צובטים אותי שם כל היום. ייתכן ויש שבר?

שלום דן! קשה להאמין שיש לך שבר ואתה מצליח לרוץ. בכל מקרה יש מקום להערכת אורטופד. בברכה

13/02/2020 | 21:01 | מאת: דן רהב

השאלה אם להמשיך בריצה למרות הכאבים?

מנהלי פורום כף רגל וקרסול