הרגשת קור בכף הרגל בנעילת נעליים

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

17/01/2020 | 10:51 | מאת: אריאל חורי

שלום ד ר ותודה רבה על זמנך היקר. אני סובל זמן רב (כ3 שנים) מתחושת קור בכף רגל. אני בן 24, נפגשתי עם נוירולוג ששלח אותי לבדיקת EMG, וכן לכירורג כלי דם. וכל הבדיקות יצאו תקינות. וכן אין לי סוכרת ובדיקות הדם שלי תקינות. חשוב לי לציין שהתחושת קור שלי בכף הרגל לא כל כך מתבטאת בחוץ, מבחוץ כף הרגל יכולה להיות חמה. תחושת הקור גוברת כאשר אני נועל נעליים סגורות עם גרביים.. אין איזו בעייתיות של רגישות יתירה ללחות או משהו בסגנון? תודה!

שלום אריאל! אני ממליץ לך לפנות לבדיקת רופא ראומטולוג ( בנוסף להערכת כירורג כלי דם ונוירולוג ) בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול