רגל קצרה כ 2.5 ס"מ וכן כף רגל שמאל

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

15/01/2020 | 23:17 | מאת: נבו נעים

שלום לך דר' שמי נבו בן 24 לאחרונה לאחר בדיקות שנעשו לי הבחנתי כבעל רגל שמאל קצרה ב..2.5 ס"מ וכן הרגל וכף הרגל בהשוואה לרגל ימין יותר גדולה. לאורך ציר הזמן במהלך חיי סבלתי מכאבי גב...ותמיד נאמר לי הגוף שלך בהתפתחות... במהלך השרות הצבאי סבלתי מאוד מכאבים עזים בגב עכב אופי העבודה הקשה ולאחר השרות הצבאי בהמשך לתלנות על הכאבים הובחנתי כבעל רגל קצרה. יש לי מדרס אבל קשה לי וברוב הזמן אני לא שם את המשרד. בתחום עיסוקי אני צלם ומאוד קשה לי. מעוניין לקבל טיפול המלצה לטיפול. בברכה נבו נעים

שלום נבו! אני ממליץ לך להגיע לבדיקה מקיפה של אורטופד. ישנן בעיות רבות בתחום האורטופדי שאתה מעלה ויש צורך לתת מענה הולם. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול